BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

BAHÇELİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı 100 kişilik heyetle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Kalabalık bir grupla Ankara'ya giden MHP İl Başkanı Mete Eke, yeni yönetimini Genel B

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Bahçeli ise İl Başkanı Mete Eke'yi tebrik ederek, Eke ve yeni yönetiminin takdir toplayan hizmetler yapacağına emin olduğunu söyledi.
16 Nisan'da 10. Olağan İl Kongresi ile yeni yönetimini belirleyen MHP Kayseri İl Teşkilatı yöneticilerine başarılar dileyen Genel Başkan Bahçeli, Türkiye siyasetinde Kayseri'nin önemli bir yeri olduğunu ifade etti.
Partililerinden 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere şimdiden hazırlanmasını isteyen Bahçeli, Belediye seçimleri milletvekili seçimlerinde kimin kazanacağını ortaya koyan bir seçimdir. Bu sebepten dolayı yerel seçimlerde ne kadar fazla belediye alırsak ve İl Genel Meclisi'nde ne kadar fazla oy alırsak genel seçimlerde de Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarın temellerini atmış olacağız. Kayseri siyasette Anadolu'nun bir omurgasıdır. Sizlerin teşkilat olarak elinizden geleni yapacağınıza inancım tamdır.” dedi.
İl Teşkilatı ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçilen yeni yönetimin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise, yapılan ziyareti değerlendirerek Çok yararlı bir ziyaret oldu. Ziyaretimiz çok samimi bir ortamda gerçekleşti. Sayın Genel Başkanımız Kayseri'ye büyük bir önem vermektedir. Kayseri İl Teşkilatı olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve bu bilinçle hareket edeceğiz." ifadelerinde bulundu.



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”